Λαμία: Την Τετάρτη παρουσιάζει Πρόγραμμα και Ομάδα ο Φάνης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 10:11 Λαμία: Την Τετάρτη παρουσιάζει Πρόγραμμα και Ομάδα ο Φάνης

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, στις 8:00'  το βράδυ της Τετάρτης (6/9) η παρουσίαση του Προγράμματος και της Ομάδας της Φθιώτιδας, από τον Φάνη Σπανό.

Το πρωί της Τετάρτης, στις 9:30', ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φθιώτιδας της παράταξης “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”, θα κάνουν περιοδεία στο κέντρο της Λαμίας.

«Συνεχίζουμε! Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», λέει στο κάλεσμά του προς τους πολίτες της Στερεάς ο Φάνης Σπανός που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για Περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου. «Συγκροτήσαμε πλήρη και ισχυρό συνδυασμό, που αντιπροσωπεύει όλη την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Ξεκινάμε ένα ακόμη ταξίδι με προορισμό τη Στερεά Ελλάδα που αγαπάμε και μας αξίζει!

Σας περιμένουμε όλους! Να γνωρίσετε την ανανεωμένη ομάδα μας, αλλά και να μιλήσουμε σοβαρά για το μέλλον του τόπου μας!», αναφέρει στην πρόσκλησή του για την εκδήλωση της Τετάρτης στη Λαμία, ο Φάνης Σπανός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση