"Παίζουμε παραμύθια;" από το παιδικό και εφηβικό τμήμα της "ΠΡΟΒΑΣ"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:47 "Παίζουμε παραμύθια;" από το παιδικό και εφηβικό τμήμα της "ΠΡΟΒΑΣ"

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 8:30' μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Τρία παραμύθια θα παρουσιαστούν την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 8.30 μμ, στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας από το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Συλλόγου φίλων θεάτρου ‘’ΠΡΟΒΑ’’.

α) "Τα δεντρά που δεν αγαπούσαν τα φυλλαράκια τους" βασισμένο σε ένα Γερμανικό παραδοσιακό παραμύθι  που  μιλά για  την  αξία της διαφορετικότητας και της αποδοχής του εαυτού μας...

β) "Το πολυτιμότερο δώρο’’ ένα παραδοσιακό παραμύθι που μιλά για την για την δύναμη της συνεργασίας και της ομαδικότητας"

γ) "Το μυστικό της χαράς" ένα αυτοσχέδιο παραμύθι σε κείμενο της Μαρίας Παλιούρα που μιλά για την χαρά  που πηγάζει από την  αλληλεγγύη και την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων ..

Διασκευή /Σκηνοθεσία: Μαρία Παλιούρα

Φωτισμοί: Αλέξης Τριανταφύλλου

Σκηνικά: Τζένη Καλύβα

Ηχογράφηση: Locomotive sound studio

Παραγωγή παράστασης: ΠΡΟΒΑ

Παίζουν: Αναστασία Βελλία, Μαρία Βελλία, Βασιλική Γιαβάρα, Δέσποινα Γουργιώτη, Κατερίνα Δουβλέκα, Αποστολία Έλληνα, Νίκος Ελληνας, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Γιάννης Θεοδωρέλος, Δροσίδα Ιμπριξή, Αθηνά Καλτσή, Νάγια Μπασιούρα, Μυρσίνη Καλοπήτα, Ολίβια Καμνή, Ήβη Καραγεώργου, Βάσια Καρανικόλα, Έλενα Καρνάρου, Βασίλης Λάζος, Γιάννης Μακρής, Στάθης Μακρής, Γιάννης Μαντούρλιας, Σπύρος Μαντούρλιας, Άρτεμις Μαρκοπούλου, Στέλλα Ντριβαλά, Βαγγέλης Παλιούρας, Σύλβια Παπανικολάου, Θάνος Ρεντζόπουλος, Μαρίνα Σφακιανού, Πάνος Τζουβάρας, Κωνσταντίνα Τρίγγου, Κωστέλια Τσιάμη, Αγαθή Τσιγάρα, Γιώργος Τσιμπάνος, Σίμος Τσιούνης, Ακης Χριστοδούλου.

Είσοδος: ελεύθερη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση