Καλά νέα για τον κόμβο στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 19:20 Καλά νέα για τον κόμβο στις Ράχες!

«Θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στον κόμβο Ραχών για το καλοκαίρι....», λέει ο Θέμης Χειμάρας, μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Το σοβαρό πρόβλημα με την είσοδο - έξοδό στις Ράχες, που έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, φαίνεται πως βρίσκει τη λύση του.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στις Ράχες ήταν "στα κάγκελα" για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ στο πλευρό τους ήταν και η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου έστειλε έγγραφα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (δείτε εδώ).

Η συνάντηση του βουλευτή Θέμη Χειμάρα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή φαινεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του θέματος, για αυτό και ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών στην ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο....

Δείτε τι αναφέρει ο Θέμης Χειμάρας:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή Kostas Karamanlis , που απέδειξε για πολλοστή φορά ότι αφουγκράζεται τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, παρεμβαίνει άμεσα όπου χρειάζεται.
Με εντολή του Υπουργού, ξεκινούν οι εργασίες ώστε να αποκατασταθεί η οδική κυκλοφορία στον Ημικόμβο Ραχών, στην έξοδο προς τις Ράχες και την παραλία Ραχών.
Η δυσκολία πρόσβασης των επισκεπτών στην περιοχή θα προκαλούσε μείωση της τουριστικής κίνησης και οικονομικό πλήγμα στις τοπικές επιχειρήσεις.
Παράλληλα, οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας θα συνεχιστούν απρόσκοπτα....
»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση