Λαμία: Ληστεία τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 08:52 Λαμία: Ληστεία τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης

Έχουν ξεφύγει οι νεαροί ρομά με την παραβατικότητα στην περιοχή της Λαμίας.

Η ληστεία έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας όπου καθόταν μια παρέα νεαρών Λαμιωτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα παιδιά είχαν πάρει να φάνε κάτι στο χέρι και καθόντουσαν στον προαύλιο χώρο του Δημοτικου Θεάτρου και συγκεκριμενα στο πλαϊνό μέρος που είναι η παιδική χαρά.

Εκεί εμφανίστηκαν τρεις τουλάχιστον ρομά (μπορεί να ήταν και κάποιοι ακόμη στο πίσω μέρος) και ο ένας εξ αυτών ρώτησε το ένα από τα παιδιά αν γνωρίζει που είναι κάποια οδός.

Την ώρα που μιλούσαν ένας άλλος ρομά τον πλησίασε από πίσω και ξαφνικά του τράβηξε με δύναμη τον χρυσό σταυρό, που φορούσε στο λαιμό. Άμεσως μετά οι νεαροί ρομά εξαφανίστηκαν τρέχοντας από την πίσω πλευρά του θεάτρου.

Τα παιδιά ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έκαναν αναζητήσεις, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, αφού οι δράστες είχαν εξαφανιστεί στο σκοτάδι. 

«Λίγο πριν την αρπαγή του σταυρού ήμουν με το φίλο μου στην πλατεία Ελευθερίας και ανεβαίναμε προς το Δημοτικό Θέατρο. Ο ένας από αυτούς μας πλησίασε και μας ζήτησε χρήματα. Πιθανότατα είδε το σταυρό και μας ακολούθησε μέχρι το θέατρο, όπου μαζί με τους άλλους, οργάνωσαν την αρπαγή. Η κατάσταση έχει ξεφύγει κάτι πρέπει να γίνει. Ελπίζω η αστυνομία να ασχοληθεί και να τους εντοπίσει από τις κάμερες αφού όλη νύχτα χθες κυκλοφορούσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης....», ειπε στο LamiaReport ο νεαρός Λαμιώτης που του άρπαξαν τον χρυσό σταυρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση