Έπεσαν οι υπογραφές για την περίφραξη του Γυμνασίου - Λυκείου Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 19:20 Έπεσαν οι υπογραφές για την περίφραξη του Γυμνασίου - Λυκείου Ελάτειας

Έργο ουσίας και ασφάλειας…

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, από τη Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, η σύμβαση με τον Ανάδοχο για την εκτέλεση του έργου "ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΣ", συμβασιοποιημένου ποσού 71.423,99€ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την από 06/07/2022 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου.

Οι εργασίες προβλέπεται να ξεκινήσουν άμεσα, σύμφωνα με τη Δήμαρχο και περιλαμβάνουν κατασκευή νέων τοιχίων περίφραξης στη νότια και δυτική πλευρά του αύλειου χώρου του Γυμνασίου - Λυκείου Ελάτειας, μιας και το υφιστάμενο τοιχίο έχει υποστεί φθορές και αποκλίσεις και χρήζει άμεσης κατεδάφισης. Με αφορμή τις παραπάνω εργασίες, η περίφραξη της νότιας πλευράς θα κατασκευασθεί σε νέα θέση, προκειμένου να δημιουργηθεί πεζοδρόμιο, που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει, για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.

«Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, επί των ημερών μας, μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί επρόκειτο για ένα σοβαρό θέμα ασφάλειας, το οποίο ταλάνιζε για χρόνια την τοπική κοινωνία της Ελάτειας», υπογραμμίζει η κα Στιβακτή, ευχαριστώντας παράλληλα θερμά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό «για τη θετική του ανταπόκριση στο αίτημά μας και την οικονομική στήριξη του αναπτυξιακού μας έργου. Το σύνολο των εργασιών που απαιτούνταν για μία ολοκληρωμένη, από μέρους μας παρέμβαση, δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας».

Και η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας συμπληρώνει: «Με γνώμονα την ασφάλεια και πάντα προς όφελος των δημοτών μας, θα συνεχίσουμε να προωθούμε διαρκείς συνεργασίες και έργα απαραίτητα για την ανάπτυξη του τόπου μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση