Λαμία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αλλοδαπός με τα 84 γραμμάρια κοκαΐνης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 09:00 Λαμία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αλλοδαπός με τα 84 γραμμάρια κοκαΐνης

Είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας σε περιοχή του Δήμου Μακρακώμης και στον αρχικό έλεγχο είχε βρεθεί μικροποσότητα κάνναβης…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 32χρονος Αλβανός που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης(23/8)  σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Μετά την απολογία του στον Ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η τακτική δικάσιμος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης του κάθε μήνα στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της καταβολής εγγύησης 3.000 ευρώ.

Στον πρώτο έλεγχο στο αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί είχαν βρει μικροποσότητα κάνναβης, όμως στο σπίτι του στη Λαμία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν μεταξύ άλλων τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 83,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και δύο (2) ναρκωτικά δισκία, μαζί με τρεις (3) ζυγαριές ακριβείας.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής από άτομο που δεν είναι εξαρτημένο.

Την ικανοποίηση της για την πορεία της υπόθεσης σε αυτή τη φάση και την αισιοδοξία της όταν αυτή φτάσει στο ακροατήριο, εξέφρασε η συνήγορος του 32χρονου, Αργυρώ Καραφέρη, μιλώντας στο LamiaReport: «Κατόπιν μιας ενδελεχούς ανακριτικής διαδικασίας, ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης του στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της καταβολής εγγυοδοσίας.  Παρότι η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του ήταν σε βαθμό κακουργήματος, θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί μας και τα έγγραφα που προσκομίσαμε είχαν βαρύνοντα ρόλο και ευελπιστούμε πλέον βάσιμα ότι η τελική μορφή του αδικήματος θα είναι πλημμεληματική».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση