Ξεκινάει σήμερα το παζάρι στο Μοσχοχώρι - Συναυλία με Τριαντάφυλλο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:02 Ξεκινάει σήμερα το παζάρι στο Μοσχοχώρι - Συναυλία με Τριαντάφυλλο στη Λαμία

Από σήμερα Παρασκευή (9/9) μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (15/9) - Απόψε επίσης είναι η συναυλία με τον Τριαντάφυλλο και Έκθεση Αυτοκίνητου στο κέντρο της πόλης.

Όλα είναι έτοιμα στο Μοσχοχώρι Λαμίας, όπου θα γίνει το φετινό παζάρι της Λαμίας, το οποίο ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής (9/9) και θα διαρκέσει μια εβδομάδα, δηλαδή μεχρι και την Πέμπτη (15/9).

Μάλιστα ειπε ο αρμόδιος αντιδημάρχος Δημήτρης Ρίζος στο LamiaReport ο Δήμος Λαμίεων θέλει να ευχαριστήσει και τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας γιατι τα αστικά θα πηγαίνουν τον κόσμο πιο κοντά στο παζάρι και μάλιστα το τελευταίο δρομολόγιο από το Μοσχοχώρι για Λάμια, θα φεύγει πιο αργά, στις 11:00΄ το βράδυ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

«Με την άριστη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου μας είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την εμποροπανήγυρη στο Μοσχοχώρι που ξεκινάει στις 9/9 και διαρκεί μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή των εμπόρων είναι ικανοποιητική, ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και οι δημότες μας να απολαύσουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήσιμες και συμφέρουσες αγορές....», συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ρίζος.

Απόψε η συναυλία με τον Τριαντάφυλλο και Έκθεση Αυτοκίνητου στο κέντρο της πόλης

Το βράδυ της Παρασκευής (9/9) έχετε διπλή πρόσκληση από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, ενώ τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά σε ρυθμούς διασκέδασης έως τις 23:00 το βράδυ!

Η συναυλία του Τριαντάφυλλου είναι στις 9:30΄ το βράδυ στην πλατεία Πάρκου με ελεύθερη είσοδο!

 

Επίσης το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης Έκθεση Αυτοκινήτου με παρουσίαση των νέων μοντέλων αυτοκινήτων από αντιπροσωπείες της Λαμίας.
 
Δείτε τα σημεία των εκθέσεων και τις εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους.

 
 
 
 
Συνδιοργάνωση : Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , Δήμος Λαμιέων , Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση