Νέος επικεφαλής στην δημοτική παράταξη «Ενεργοί Πολίτες Δύναμη Αναγέννησης»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 11:04 Νέος επικεφαλής στην δημοτική παράταξη «Ενεργοί Πολίτες Δύναμη Αναγέννησης»

Μετά την απώλεια του Γιώργου Στάθη…

Διαβάστε το δελτίο τύπου για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στην παράταξη «Ενεργοί Πολίτες - Δύναμη Αναγέννησης» της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας, μετά τον αδόκητο χαμό του του Γιώργου Στάθη.

«Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Ενεργοί Πολίτες Δύναμη Αναγέννησης της Ελάσσονος  Μειοψηφίας του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας συνήλθαν εκτάκτως σε συνεδρίαση την 10η  Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Σάββατο, στην Κάτω Τιθορέα με μοναδικό θέμα συζήτησης την ανάδειξη  του νέου επικεφαλής της παράταξης.

Αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για να αποτίσουμε φόρο τιμής στο μεγαλείο της ψυχής του  εξαιρετικού ανθρώπου που σκόρπισε στο πέρασμα του ο Γιώργος Στάθης εκτιμώντας την συνεχή  διάθεση προσφοράς στον Δήμο μας η δε μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όλους μας.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης διαπιστώθηκε απαρτία και ακολούθησε διαλογική συζήτηση και  ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος τηρώντας όλες τις νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες,  πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκλογή ψηφοφορίας και ανέδειξε παμψηφεί  τον Νέο Επικεφαλής της Παράταξης Δημοτικό Σύμβουλο Παντελή Μαγκλάρα.

Η νέα σύνθεση της παράταξης Ενεργοί Πολίτες Δύναμη Αναγέννησης της Ελάσσονος Μειοψηφίας  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας έχει ως ακολούθως:

Παντελής Μαγκλάρας, Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος

Αλτάνα Τζουβάρα, Δημοτική Σύμβουλος , Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

Κωνσταντίνος Μπαούρδος, Δημοτικός Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Γρίβας, Δημοτικός Σύμβουλος»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση