Το Σάββατο η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 15:08 Το Σάββατο η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών

Για δεύτερη φορά εκλογές χωρίς να αναστέλλονται μαθήματα…

Αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά με τη συνεργασία των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αξιοποιώντας την ψηφιακή κάλπη «ΖΕΥΣ», το ειδικό πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ – GRNET), εποπτευόμενου φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών το Σάββατο εξασφαλίζει την κανονική ροή των μαθημάτων, σε αντίθεση με προηγούμενες αρχαιρεσίες που πραγματοποιούνταν σε εργάσιμες ημέρες, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωρολογίου προγράμματος, προκαλώντας αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση