Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Θέμης Χειμάρας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 17:30 Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Θέμης Χειμάρας

«Η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η περαιτέρω ανάπτυξη των στρατηγικών διακρατικών σχέσεων και συνεργασιών, αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης», δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά , ο Θέμης Χειμάρας.

Επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής, ενημερώθηκε για μια σειρά ζητημάτων σχετικών με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κ. Χειμάρας επισήμανε ότι η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης καθώς και η ανάπτυξη διακρατικών σχέσεων και συνεργασιών. Επιπλέον, τόνισε ότι  οι προμήθειες νέων οπλικών συστημάτων αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια και την σταθερότητα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μια δύναμη ειρηνικής αποτροπής απέναντι σε κάθε απόπειρα αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.  Οι νέες φρεγάτες , τα αεροσκάφη και τα νέα οπλικά συστήματα ενισχύουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης αναφέρθηκαν και σε θέματα σχετικά με τη Φθιώτιδα. Τέλος, ευχαρίστησε τον Υπουργό και τον Υφυπουργό για τη φιλοξενία και για τον εποικοδομητικό διάλογο.

Ο κ. Χειμάρας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Άμυνα της χώρας, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ στη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά.

Η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η περαιτέρω ανάπτυξη των στρατηγικών διακρατικών σχέσεων και συνεργασιών, αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Η προμήθεια νέων οπλικών συστημάτων, αποτελεί μια πρόσθετη εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Είναι η δύναμη ειρηνικής αποτροπής, η απάντηση σε κάθε απόπειρα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. 

Οι νέες φρεγάτες Belharra, οι αναβαθμισμένες φρεγάτες ΜΕΚΟ, τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα Romeo, τα νέα μαχητικά Rafale και τα ανανεωμένα F-16 Viper, ενισχύουν τις δυνατότητες ώριμης αποφασιστικότητας και άγρυπνης ετοιμότητας των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο και τον αγαπημένο φίλο Υφυπουργό και κ. Χαρδαλιά, για τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση.

ΥΓ. Εννοείται πως η Φθιώτιδα βρέθηκε στο επίκεντρο!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση