Συναντήσεις Τσίπρα με εργαζομένους και εκπροσώπους φορέων - Επίσκεψη στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 16:46 Συναντήσεις Τσίπρα με εργαζομένους και εκπροσώπους φορέων - Επίσκεψη στο ΓΝ Λαμίας

Για στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας δεσμεύθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας μετέφεραν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκε στο χώρο ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς με τον Αναπληρωτή του Γιώργο Καραβάνα και στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους εργαζομένους.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εξέφρασε την απορία του, αν πραγματικά η Κυβέρνηση θέλει δημόσια υγεία και ένα ισχυρό ΕΣΥ, συμφωνώντας με την πλειοψηφία ότι χρειάζονται αυξήσεις των απολαβών και μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού συμπεριλαμβανομένων και των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ.

Σχολίασε μάλιστα και τις αναστολές εργαζομένων που δεν θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο, ως πρόφαση της Κυβέρνησης που έψαχνε για απολύσεις εν μέσω πανδημίας.

Εκ μέρους των Νοσοκομειακών γιατρών μεταξύ άλλων μίλησε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου και ο Βαγγέλης Οικονόμου εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ Λαμίας.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, με προέδρους και εκπροσώπους φορέων, παρουσία του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη και του Περιφερειακού Συμβούλου Απόστολου Γκλέτσου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ΕΚΠΕΦ Σοφία Ανεστοπούλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Κυρίτσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Ανατολικής Στερεάς Δημήτρης Σαμαράς, ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Φθιώτιδας Λευτέρης Μπράζας, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Σταμάτης, ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αθανάσιος Ασπρουλάκης, το μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στυλίδας Θανάσης Λυρίτσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεατοπαραγωγών - Αγελαδοτρόφων ελευθέρας βοσκής Φθιώτιδας και όμορων νομών Κώστας Ντζιός.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας από Λαμία: «Έχουμε πρωτιά στην εξαγωγή διαφθοράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση