Ο Ραχιώτης στιχουργός Γιώργος Γραμματικός υπογράφει ένα ακόμη νέο τραγούδι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 16:52 Ο Ραχιώτης στιχουργός Γιώργος Γραμματικός υπογράφει ένα ακόμη νέο τραγούδι

Ο Γιώργος Γραμματικός από τις Ράχες Φθιώτιδας, γνωστός για τη στιχουργία του, υπογράφει ακόμη μια νέα μπαλάντα...

Πρόκειται για το τραγούδι "Χωρίς εσένα", σε μουσική του Γιάννη Βενιζέλου, που κυκλοφόρησε από τη σελίδα στο Facebook: Γράφεις Στίχο - Γράφω Μουσική - Φτιάχνουμε Eνα Τραγούδι.

Αξίζει να την ακούσετε και να την απολαύσετε...

Ο Ραχιώτης Γιώργος Γραμματικός ασχολείται με την ποίηση και τη στιχουργική από την ηλικία των 14 ετών.

Μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, μας παρουσιάζει συχνά αρκετά ποιήματά του, τα οποία προέρχονται από τα δύο βιβλία του "Κατάθεση Ψυχής" και "Αλλιώτικος δρόμος" που έχουν εκδοθεί από τον ίδιο (αλλά δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο).

Έχει γράψει τους στίχους και σε άλλα σε άλλα τρία κομμάτια για τον Μιχάλη Ποτσίκα, τη μπαλάντα "Σ'αγαπώ να θυμάσαι", "Το όνειρο" και "Ελπίδα αγάπη πίστεψα".

Καλοτάξιδα και πάντα επιτυχίες!!!

Facebook: Georgios Grammatikos

Instagram: georgiosgrammatikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση