Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Δηλώστε συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:08 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Δηλώστε συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse»

3 με 5 Φεβρουαρίου…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο της Μιλούζ, στη Γαλλία.

Στο περίπτερο του τουρισμού, θα δοθεί παράλληλα η δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας – αγροδιατροφής και εδρεύουν στη Στερεά Ελλάδα να αναδείξουν και να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, σε δικό τους booth, σε μία βασική αγορά - στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και πωλήσεις των προϊόντων τους.

Η παρουσία των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας είναι άνευ κόστους. Όσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον φορέα (τηλ. 2231022112, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Υπεύθυνος: Χριστόφορος Παπαβασιλείου) για την οικονομική υποστήριξη της συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση