Στις 10:00’ ανοίγουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Τρίτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 08:02 Στις 10:00’ ανοίγουν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα Τρίτη

Δεν ισχύει το μέτρο της τηλεργασίας που εφαρμόστηκε τη Δευτέρα…

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά και όχι με τηλεργασία, ωστόσο η ώρα προσέλευσης των υπαλλήλων καθορίζεται στις 10:00’ πμ.

Το συγκεκριμένο ωράριο ισχύει για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται εκ νέου ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες  που έχουν προγραμματιστεί στο διάστημα προγενέστερο της έκτακτης έναρξης λειτουργίας της Υπηρεσίας αύριο, 7/2/2023, στις 10 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερομένους πολίτες σχετικά και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.

Τέλος, επαναλαμβάνεται ότι τα ως άνω δεν τυγχάνουν εφαρμογής σε εκείνους τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση