Ένταλμα σύλληψης για τον αλλοδαπό ληστή με το μαχαίρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 16:35 Ένταλμα σύλληψης για τον αλλοδαπό ληστή με το μαχαίρι

Είχε συλληφθεί επειδή βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας και ταυτοποιήθηκε για μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας στο ίδιο μίνι μάρκετ…

Από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Λιβαδειάς, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 28χρονο Αλβανό που είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης για μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας στο ίδιο μίνι μάρκετ στον Ορχομενό, κατά τη σύλληψη του για παράνομη διαμονή στη χώρα μας.

Δυνάμει του Εντάλματος, συνελήφθη εκ νέου την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου το πρωί, από αστυνομικούς του ΑΤ Ορχομενού και αφού οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή (17/2), στην Ανακρίτρια Λιβαδειάς.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση