Αυτό είναι το Πασχαλινό ωράριο για τα εμπορικά της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 09:30 Αυτό είναι το Πασχαλινό ωράριο για τα εμπορικά της Λαμίας

Αυξημένη η κίνηση στην αγορά της Λαμίας την Μ. Εβδομάδα, ενώ μεγαλύτερη αναμένεται να ειναι σήμερα Μ. Παρασκευή και αύριο Μ. Σαββάτο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με το προτεινόμενο πρόγραμμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας τη Μεγάλη Εβδομάδα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν πρωί - απόγευμα με εξαίρεση τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο όπου εφαρμόζεται ειδικό συνεχές ωράριο.

Δείτε παρακάτω το ωράριο λειτουργίας για τις ημέρες του Πάσχα (από 09/04/23 έως 17/04/23):

Όπως υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση, το ωράριο προτείνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και δεν είναι δεσμευτικό ,καθώς με το άρθρο 15Α του Ν.4177/2013 τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές , επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας, από τις 6:00 έως τις 21:00, από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο και τις θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με το άρθρο 16.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση