Νέα μπαλάντα από το Ραχιώτη στιχουργό Γιώργο Γραμματικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 12:49 Νέα μπαλάντα από το Ραχιώτη στιχουργό Γιώργο Γραμματικό

Ο Ραχιώτης στιχουργός Γιώργος Γραμματικός υπογράφει τους στίχους ενός ακόμα τραγουδιού, που μας γεμίζει ζωηρές εικόνες κι έντονα συναισθήματα!

Το "Έλα και πες μου" σε μουσική του Γιάννη Βενιζέλου, κυκλοφόρησε από τη σελίδα στο Facebook: Γράφεις στίχο - Γράφω μουσική - φτιάχνουμε ένα τραγούδι.

Αποτελεί μια δυνατή λαϊκή μπαλάντα που αξίζει να την ακούσετε και να την απολαύσετε!

Ευχόμαστε καλοτάξιδο και πάντα επιτυχίες!

Ο Ραχιώτης Γιώργος Γραμματικός ασχολείται με την ποίηση και τη στιχουργική από την ηλικία των 14 ετών.

Μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, μας παρουσιάζει συχνά αρκετά ποιήματά του, τα οποία προέρχονται από τα δύο βιβλία του "Κατάθεση Ψυχής" και "Αλλιώτικος δρόμος" που έχουν εκδοθεί από τον ίδιο (αλλά δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο).

Έχει γράψει τους στίχους και σε άλλα σε άλλα τρία κομμάτια για το Μιχάλη Ποτσίκα, τη μπαλάντα "Σ'αγαπώ να θυμάσαι", "Το όνειρο" και "Ελπίδα αγάπη πίστεψα", καθώς και τη μπαλάντα "Χωρίς εσένα", σε μουσική του Γιάννη Βενιζέλου.

Facebook: Georgios Grammatikos

Instagram: georgiosgrammatikos

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση