Γνωστός «ποντικός» πίσω από κλοπές σε Εύβοια και Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 16:32 Γνωστός «ποντικός» πίσω από κλοπές σε Εύβοια και Βοιωτία

Βρίσκεται ήδη στη φυλακή καθώς είχε συλληφθεί μετά από απανωτές κλοπές σε καταστήματα στον Ορχομενό…

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνολικά τρεις (3) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, από καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, σε περιοχές της Χαλκίδας και της Νέας Αρτάκης Ευβοίας. 

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 43χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 09-02 έως 16-03-2023, ο ανωτέρω αφού παραβίασε τις κεντρικές εισόδους επιχειρήσεων, αφαίρεσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Να σημειωθεί ότι ο 43χρονος, είχε συλληφθεί στις 29 του περασμένου Μάρτη, μετά από τρεις απανωτές κλοπές από καταστήματα στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση