Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο - Πότε πέφτει η θερμοκρασία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 08:38 Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο - Πότε πέφτει η θερμοκρασία

 Σε ποιες περιοχές θα δούμε 38άρια - Πότε πέφτει ξανά η θερμοκρασία.

Ο Ιούλιος μπαίνει με καλοκαιρινό καιρό και τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 38 βαθμούς (κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας) μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή. 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα ο καιρός για το επόμενο διήμερο θα είναι αρκετά ζεστός με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο στις 3 Ιουλίου το σκηνικό αλλάζει, με τη θερμοκρασία να υποχωρεί - σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις - κατά οκτώ με δέκα μονάδες.

Αύριο Σάββατο, 1η Ιουλίου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά και τα Επτάνησα, στους 32 με 33 στα βόρεια, στους 33 με 36 στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στους 30 με 33 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Δείτε βίντεο με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση