Έκτακτη σύσκεψη στην ΠΕ Φθιώτιδας για τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 08:45 Έκτακτη σύσκεψη στην ΠΕ Φθιώτιδας για τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα…

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, η έκτακτη σύσκεψη  από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, στο γραφείο του στην Λαμία – Πλ. Ελευθερίας 13, για την παρουσίαση των δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 με τις κωδικές ονομασίες Daniel & Eliaς.

Στην  έκτακτη  σύσκεψη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αποκατάσταση των ζημιών, τον καθαρισμό δρόμων και ρεμάτων, την αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει πιθανόν νέας επικείμενης κακοκαιρίας, την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ασφάλεια των πολιτών, ιδιαίτερα στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας, και την προετοιμασία με κάθε διαθέσιμο μέσο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδας κ. Σανίδας Ηλίας, ο Δήμαρχος Δήμου Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δομοκού κ. Νικόλαος Καλημέρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νέου Μοναστηρίου κ. Πασχάλης Καμπορούδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Αγραπιδιάς κ. Φώτιος Κάσκος, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ της 5ης Ζώνης Θεσσαλιώτιδας κ. Γεώργιος Τσιμπερούδης, το Μέλος του ΤΟΕΒ της 5ης Ζώνης Θεσσαλιώτιδας κ. Χρήστος Καραλής, ο υπάλληλος του Δήμου Δομοκού κ. Χρήστος Καλτσούδης, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π. Στ. Ε. κα. Ζωβοΐλη Αθανασία, και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π. Στ. Ε. κα. Ελένη Θωμοπούλου & κ. Κωνσταντίνος Κακάβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση