ΔΥΠΑ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν εισιτήρια για θέατρο και σινεμά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 14:53 ΔΥΠΑ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν εισιτήρια για θέατρο και σινεμά

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία…

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr, οι οριστικοί πίνακες Δικαιούχων- Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Πολιτισμού & Θεάματος της ΔΥΠΑ περιόδου 2023-2024.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε και θα διαρκέσει ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Με την επιταγή (voucher) οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση ή την ταινία της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό.

Η αξία των επιταγών ανέρχεται κατά μέγιστο όριο:

  • για τις κεντρικές θεατρικές σκηνές στα 15 € και στα 12 € για τις παιδικές θεατρικές σκηνές
  • για κινηματογραφικές προβολές, στα 6 € για γενική είσοδο και στα 5 € για παιδικές ταινίες και
  • για κινηματογραφικές προβολές 3D, στα 10 € για γενική είσοδο και στα 9 € για παιδικές ταινίες.

Η επιλογή της παράστασης/ταινίας γίνεται από τους δικαιούχους από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΥΠΑ, μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων ανά πάροχο.

Να προσθέσουμε ότι αναρτήθηκαν επίσης τα αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων χρηματοδότησης για το «Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30 έως 55 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία».

Η δράση αφορά στην ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει πρώην άνεργοι ηλικίας 30-55 ετών, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, εκτός της Αττικής και του Νότιου Αιγαίου.

Η επιχορήγηση ανέρχεται σε 14.800 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Επιταγές (voucher) Θεάματος και για το Πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας, στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση