Λαμία: Μεγαλώνει ο κύκλος των καταλήψεων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 09:33 Λαμία: Μεγαλώνει ο κύκλος των καταλήψεων

«Όχι» φοιτητών και μαθητών στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Αναβρασμός στο χώρο της εκπαίδευσης με τα σχολεία το ένα μετά το άλλο να κλείνουν από καταλήψεις. Οι μαθητές των Λυκείων της Λαμίας συμπαραστέκεται στον αγώνα των φοιτητών των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στις κινητοποιήσεις τους κατά του νομοσχεδίου που προβλέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Υπό κατάληψη τελούν όλα τα Λύκεια της Λαμίας 1ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο (πλην του 2ου), ενώ κατάληψη έκανε το πρωί και το 5ο Γυμνάσιο. Εκτός Λαμίας σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου Υπάτης.

Θυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι στη 1:00’ είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση φοιτητών-καθηγητών στο campus της Άμπλιανης, έξω από τη βιβλιοθήκη και  αποκλεισμό του δρόμου έξω από αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση