Το "Ευχαριστώ" του Κώστα Κερπινιώτη στους ανθρώπους της καθαριότητας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 14:33 Το "Ευχαριστώ" του Κώστα Κερπινιώτη στους ανθρώπους της καθαριότητας

Την ώρα που όλος ο κόσμος διασκέδαζε το τριήμερο της Αποκριάς στη Λαμία και σε κάθε γωνιά του Δήμου, κάποιοι συνάθρωποί μας φρόντιζαν να διατηρήσουν την πόλη και τις κοινότητες καθαρές.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κερπινιώτης αισθάνθηκε την ανάγκη να τους πει "Ευχαριστώ" δημόσια, ότι ειναι υπερήφανος γι' αυτούς, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα ειναι πάντα δίπλα τους.

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή του:

«Πραγματικά υπερήφανος για τους ανθρώπους στην υπηρεσία καθαριότητας. Επί 3 ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να απολαύσουν οι συμπολίτες μας τις καλύτερες αποκριές και αμέσως μετά μια καθαρή πόλη.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας κάνοντας ότι μπορώ να διευκολύνω το έργο σας…Συνεχίζουμε !
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση