ΓΝ Λαμίας: Σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό ο Αξονικός των 64 τομών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 10:28 ΓΝ Λαμίας: Σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό ο Αξονικός των 64 τομών

Πέρασε από 5η ΥΠΕ και προκηρύσσεται με τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιήθηκαν και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία.

Προς δημοσίευση πηγαίνει η διακήρυξη που θα περιλαμβάνει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση Αξονικού Τομογράφου 64 τομών, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Η απόφαση πάρθηκε στο συμβούλιο της Πέμπτης (31/5), όπου ομόφωνα αποφασίστηκε η διενέργεια του διαγωνισμού ύστερα από τη σχετική απόφαση που είχε πάρει για «Την τροποποίηση σκοπιμότητας και αναγκαιότητας για την Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου 64 τομών αντί των 16 τομών, για τις ανάγκες κάλυψης του Γ.Ν. Λαμίας, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 500.000,00€».

Ομοίως η απόφαση πέρασε από την 5η ΥΠΕ, ενώ το σημαντικότερο ίσως είναι ότι συμπεριλαμβάνονται οι «σωστές» τεχνικές προδιαγραφές. Το «αγκάθι» των τεχνικών προδιαγραφών είχε παίξει το ρόλο του στην καθυστέρηση του προηγούμενου διαγωνισμού, τώρα όμως θα χρησιμοποιηθούν οι προδιαγραφές του Γ. Ν. Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ», που ήταν η αναθέτουσα αρχή για την προμήθεια 19 αξονικών σε Νοσοκομεία όλης της χώρας.

Ο διαγωνισμός, όπως είναι φυσικό θα διενεργηθεί μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων), ενώ λόγω ότι είναι ανοιχτός και πάνω από το όριο που θέτει η ΕΕ δημοσιεύεται και στην επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με προθεσμία σχεδόν δύο μήνες αν δε χαρακτηριστεί ως επείγων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση