Ξένες Γλώσσες Δεδούση: Κορυφαία ποιότητα σπουδών, εμπειρία και σύγχρονη εκπαιδευτική αντίληψη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 08:12 Ξένες Γλώσσες Δεδούση: Κορυφαία ποιότητα σπουδών, εμπειρία και σύγχρονη εκπαιδευτική αντίληψη!

Οι προεγγραφές για την Pre-junior, A’ junior καθώς και για τις υπόλοιπες τάξεις Αγγλικών, Γαλλικών και Γερμανικών ξεκίνησαν.

Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο καλοκαιρινό χρόνο σας μαθαίνοντας σωστά και γρήγορα ξένες γλώσσες (έναρξη θερινών μαθημάτων Δευτέρα 6 Ιουνίου). Μπορείτε να τελειώσετε μια τάξη και να κερδίσετε ένα χρόνο.

Open Day (Ημέρα γνωριμίας) Τετάρτη 8/6 για όλες τις γλώσσες.

Eγγραφές: Καθημερινά 6:00μ.μ.-8:00μ.μ.(με ραντεβού, έως 20/6/22)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23610

Facebook: Ξένες Γλώσσες Δεδούση

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.dedousi.gr

  • Είμαστε υπερήφανοι που 34 χρόνια τώρα καμαρώνουμε τις κορυφαίες επιδόσεις και επιτυχίες χιλιάδων μαθητών μας!
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μαθητές και γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία!!!
  • Στεγαζόμαστε σε ένα υπερσύγχρονο και άνετο κτίριο 330τ.μ. ,που διαθέτει οργανωμένη γραμματεία, μοντέρνους αύλειους χώρους, ευρύχωρες κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας και εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ.

Γιατί να εμπιστευτείτε το σχολείο μας

- Πρωτοποριακή οργάνωση και εγγυημένη ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

- Αυστηρά επιλεγμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί.

- Συνεχής και άμεση συνεργασία γραμματείας- καθηγητών - μαθητών - γονέων.

- Τακτική ενημέρωση γονέων για την απόδοση των μαθητών και τις επιδόσεις τους στην πορεία των μαθημάτων και των εξετάσεων.

- Αποτελεσματική μέθοδος διδασκαλίας και εμπέδωσης της γνώσης με δουλειά που γίνεται κυρίως μέσα στην τάξη.

- Καλλιέργεια της συλλογικότητας, της άμιλλας, της συνεργασίας και διαμόρφωση της κοινωνικότητας και του χαρακτήρα του παιδιού σας.

- Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στους αδύναμους μαθητές.

- Εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές εκδρομές σε κολέγια.

Αυτό που προέχει είναι να δώσουμε στα παιδιά μας να καταλάβουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εκμάθηση ξένων γλωσσών και να τους παρέχουμε εφόδια και γνώσεις για το μέλλον τους, να τους βοηθήσουμε να βάζουν υψηλούς στόχους και να τους κατακτούν.

Είναι αυτονόητο ότι ως εκπαιδευτική ομάδα εφαρμόζουμε εδώ και πολλά χρόνια τη μαθητοκεντρική και βιωματική διδασκαλία και είμαστε οδηγοί και συμπαραστάτες τους στο να αναπτύξουν όχι μόνο τη γνώση και αυτοματοποίηση στις ξένες γλώσσες αλλά και την κριτική και δημιουργική σκέψη, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και σεβασμού στους άλλους, την άσκηση και αποδοχή κριτικής, την υπευθυνότητα, την πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δεδούση» προγραμματίζει:

  • Τμήματα Pre-junior ( kids club) & junior. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παιδικής δημιουργίας, με τραγούδια, παιχνίδια περιπέτειας, video και ομαδικές δραστηριότητες που καλλιεργούν την επικοινωνία της ομάδας στην ξένη γλώσσα.
  • Τμήματα εφήβων
  • Τμήματα ενηλίκων
  • Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις (ειδικό μάθημα στην ξένη γλώσσα)
  • Κορυφαίου επιπέδου εκπαιδευτικούς που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για το μαθητή.
  • Ευρύχωρες και άρτια εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες αίθουσες .
  • Προσιτά δίδακτρα

Μην κάνετε πειράματα με τα παιδιά σας, μην τους στερείτε ένα πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον και προστατεύστε τα από ανεύθυνους και άπειρους ανθρώπους που δεν έχουν την πανεπιστημιακή μόρφωση, την εμπειρία και το δικαίωμα να αναλάβουν την ευθύνη της μόρφωσης ενός παιδιού.

Όσο μακριά και αν μένετε αξίζει να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά μας για να γνωρίσετε ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων γλωσσών με ανθρώπινο πρόσωπο και προσιτά δίδακτρα!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΔΟΥΣΗ

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση