Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”: Οι γιορτές πλησιάζουν & οι εκπλήξεις συνεχίζονται! (photo)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 15:18 Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”: Οι γιορτές πλησιάζουν & οι εκπλήξεις συνεχίζονται! (photo)

Mία ακόμη αξέχαστη γιορτινή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι επισκέφτηκαν το Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου!

Μικροί και μεγάλοι, χάρηκαν και διασκέδασαν με τις γιορτινές δραστηριότητες ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν τις αγορές τους μέσα από την πληθώρα επιλογών που διαθέτει το Πολυκατάστημα.

Οι Μεγάλες Προσφορές -20, -30 και -40% συνεχίζονται κι έτσι οι επισκέπτες του Πολυκαταστήματος έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα υπέροχο εορταστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του shopping.

Το Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ, τμήμα αθλητικών ειδών, εσωρούχων, ειδών σπιτιού και ένα ολοκληρωμένο τμήμα καλλυντικών. Ανανεώνεται συνεχώς και μέσα στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 150 επώνυμα brands. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, μοναδικά προνόμια, και προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες νέους καταναλωτές.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις πιο συναρπαστικές ιδέες για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση