Ο καθηγητής Γιάννης Βαλαβάνης ενημέρωσε για την σκολίωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 20:01 Ο καθηγητής Γιάννης Βαλαβάνης ενημέρωσε για την σκολίωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διάλεξη του διακεκριμένου Καθηγητή, Δρ. Ιωάννη Βαλαβάνη, εντάσσεται στον Κύκλο διαλέξεων με το γενικό τίτλο «Εν Λαμία 2017» που πραγματοποιεί ο Δήμος Λαμιέων με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους δημότες μας να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Το θέμα που ανέπτυξε ο Δρ. Βαλαβάνης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου ήταν «Η σκολίωση και οι εξελίξεις στη θεραπεία της»

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε, χθες, την ομιλία του Δρ Ιωάννη Bαλαβάνη στα πλαίσια του κύκλου διαλέξεων "Εν Λαμία 2017". Το θέμα γνωστό αλλά και επίπονο: η σκολίωση και τις εξελίξεις στη θεραπεία της, ένα πρόβλημα που ταλανίζει μεγάλη μερίδα πληθυσμού και η διάγνωσή της πρέπει να γίνεται από την παιδική ηλικία. Ακόμα, προγραμματίζουμε, εν ευθέτω χρόνο, την εξέταση όλων των μαθητών του Δήμου μας για σκολίωση σε συνεργασία με τον κ. Βαλαβάνη...», δήλωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση