Λαμία: Γευστική δοκιμή της Νέας Αρωματικής Σοκολάτας στο Coffee Island Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 12:00 Λαμία: Γευστική δοκιμή της Νέας Αρωματικής Σοκολάτας στο Coffee Island Λαμίας

Η Coffee Island με χαρά ανακοινώνει νέο ρόφημα Red Velvet - Μπορείτε να το γευθείτε σήμερα Τετάρτη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Coffee Island Λαμίας!

Στα καταστήματα Coffee Island, μπορείτε να απολαύσετε για συγκριμένο χρονικό διάστημα, έως και την Παρασκευή 23/2/18, το νέο ρόφημα RedVelvet.

Πρόκειται για το νέο εποχιακό ρόφημα σοκολάτας με άρωμα βανίλιας και κόκκινων φρούτων, με χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα και βελούδινη υφή!

Γευστική δοκιμή της Νέας Αρωματικής Σοκολάτας στο κατάστημα Coffee Island Λαμίας

Με σκοπό να γνωρίσετε το Red Velvet, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ήτοι στις 14/02/2018, στο κατάστημα της Λαμίας στην Πλατεία Πάρκου 19 (Τηλ. 22310 55929) θα πραγματοποιηθείγευστική δοκιμή της νέας αρωματικής σοκολάτας!

Από τις 10:30πμ έως και τις 13:30μμ, το κατάστημασας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις του και να γνωρίσετε την μοναδική εμπειρία των καφεκοπτείων Coffee Island.

Παράλληλος διαγωνισμός στο Instagram του Coffee Island!

«Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, εσύ έχεις σκεφτεί τι αγαπάς περισσότερο; Τι γεμίζει τις στιγμές σου;»

 

Έως και την Παρασκευή 23/02/2018, διενεργείται διαγωνισμός στο Instagram με την ονομασία "Εσύ τι αγαπάς περισσότερο;"

Η συμμετοχή γίνεται με 3 απλά βήματα :

1. Ανέβασε μία φωτογραφία σου στο instagram και πες μας ποιον ή τι αγαπάς περισσότερο.

2. Κάνε tag το λογαριασμό μας στο Instagram @coffee_island_official και πρόσθεσε #spREDyourlovebyCI

3. Μπήκες στην κλήρωση για μοναδικά δώρα Coffee Island!

Δώρα

Πέντε (5) νικητές  κερδίζουν από ένα Συλλεκτικό δώρο με ρόφημα σοκολάτας RED Velvet&Marshmallows για απόλαυση στο σπίτι, δύο απίθανες κούπες "Μικρός Πρίγκιπας", σοκολάτες πλάκες Coffee Island και Οδηγίες παρασκευής ροφήματος σοκολάτας.

Σας περιμένουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση