Ολυμπιακός: Με Σκάρπα και Μπρίνιτς η ευρωπαϊκή λίστα για την Τσουκαρίτσκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 15:15 Ολυμπιακός: Με Σκάρπα και Μπρίνιτς η ευρωπαϊκή λίστα για την Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι στα play off του Europa League και “κλείδωσε” την ευρωπαϊκή του λίστα, με νέα πρόσωπα του Σκάρμπα και Μπρίνιτς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει 25 παίκτες στη διάθεσή του για τις δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι και οι Σκάρμπα και Μπρίνιτς πήραν τις θέσεις των Χουάνγκ και Αλγκασίμ Μπα που δεν υπολογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, στην ευρωπαϊκή λίστα της ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώθηκαν οι εξής: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ραμόν, Ρόντινεϊ, Ουσ. Μπα, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μαυρουδής, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση