«Έφυγε» η Σπυρούλα Ξυνταρά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:50 «Έφυγε» η Σπυρούλα Ξυνταρά

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες κοντά στα κορίτσια του Ορφανοτροφείου Λαμίας…

Ένας άνθρωπος της προσφοράς, μία γυναίκα που είχε συνδέσει το όνομα της για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες με το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, η Σπυρούλα Ξυνταρά, έφυγε την Κυριακή 26 Ιουνίου, στα 75 της χρόνια για το μεγάλο ταξίδι.

Υπήρξε τρόφιμος του Ιδρύματος, το οποίο έμελλε στη συνέχεια να το υπηρετήσει και από τη θέση της μαγείρισσας για 42 χρόνια.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους οικείους της αλλά και σε όσους την είχαν γνωρίσει μέσα από την αγάπη της για τα κορίτσια του Ορφανοτροφείου, τα οποία τα είχε όλα σαν παιδιά της.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 10:00’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Οδός Πίνδου 28 Νέα Άμπλιανη).

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση στο λογαριασμό της Alpha Bank GR3301405820582002101137154

ή στο κουτί που θα υπάρχει στην είσοδο του Ι. Ναού, για λογαριασμό του Ηθικ. Συλλόγου Ευαγγελιστής Λούκας (Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει! Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση