ΗΠΑ: Άνδρας έπεσε σε λίμνη και πνίγηκε - Εκλιπαρούσε για βοήθεια ενώ οι αστυνομικοί τον κοίταζαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 18:11 ΗΠΑ: Άνδρας έπεσε σε λίμνη και πνίγηκε - Εκλιπαρούσε για βοήθεια ενώ οι αστυνομικοί τον κοίταζαν

Ρεσιτάλ απάθειας για ομάδα αστυνομικών που είδαν άνδρα να βουτάει στη λίμνη της Αριζόνα και ενώ εκείνος πνιγόταν δεν έκαναν τίποτα για να τον βοηθήσουν. "Πόσο μακριά πιστεύεις ότι θα μπορέσει να κολυμπήσει;".

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που ένας νεαρός άνδρας βουτάει στη λίμνη της Αριζόνα των ΗΠΑ και λίγα λεπτά αργότερα πνίγεται, ενώ προηγουμένως εκλιπαρούσε για βοήθεια από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο και απλά τον κοιτούσαν.

Αστυνομικοί της Αριζόνα ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για αναστάτωση μεταξύ ενός ζευγαριού κοντά στην Πεζογέφυρα Elmore στην πόλη Τέμπε, όταν ο άνδρας πήδηξε στη λίμνη, ανέφερε ο τοπικός σταθμός News 12.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο 34χρονος Sean Bickings και η σύντροφός του αρνήθηκαν ότι είχε σημειωθεί μεταξύ τους έντονος καυγάς, στη συνέχεια ωστόσο όταν είπαν στο ζευγάρι ότι θα προχωρούσαν σε έλεγχο των ονομάτων τους προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είχαν είχαν εκκρεμή εντάλματα σύλληψης, τότε ο Bickings σκαρφάλωσε πάνω από έναν φράχτη και μπήκε στη λίμνη, όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα σώματος που έφερε πάνω του ένας εκ των αστυνομικών.

"Θα πάω για μπάνιο. Είμαι ελεύθερος να πάω σωστά;", ακούγεται να λέει ο άνδρας στο βίντεο, με τους αστυνομικούς να του λένε πως δεν του επιτρέπεται να κολυμπήσει στη λίμνη, ενώ στέκονταν στην άλλη πλευρά του φράχτη.

Την ώρα που ο 34χρονος φαίνεται να κολυμπάει, ένας εκ των αστυνομικών ακούγεται να ρωτάει τους συναδέλφους του "πόσο μακριά πιστεύετε ότι θα μπορέσει να κολυμπήσει;".

Η συνέχεια εξελίσσεται δραματικά, καθώς όπως προκύπτει από την περιγραφή του περιστατικού, καθώς το βίντεο δεν δόθηκε ολόκληρο στη δημοσιότητα, ο 34χρονος λέει στους αξιωματικούς ότι πνίγεται και εκείνοι του λένε να κολυμπήσει μέχρι τον πυλώνα και να τον πιάσει για να κρατηθεί στη ζωή.

"Πνίγομαι!", είπε. "Ελάτε πίσω στον πυλώνα", απάντησε ένας αξιωματικός. "Δεν μπορώ. Δεν μπορώ", απάντησε ο άνδρας. "Δεν θα πηδήξω στο νερό για να σε φτάσω", συμπληρώνει ένας αξιωματικός, με τον 34χρονο να παρακαλάει για βοήθεια και να φωνάζει πως δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο που του υποδείκνυαν οι αστυνομικοί.

Η σύντροφος του Bickings παρακαλεί επίσης τους αστυνομικούς να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει το New York Post, ένας από τους αστυνομικούς απειλεί ότι θα την βάλει στο περιπολικό αν δεν ηρεμήσει.

Τελικά, ένας εκ των αξιωματικών προσπάθησε να πάρει ένα σκάφος για να σώσει τον άτυχο άνδρα, αλλά ήταν ήδη αργά.\

Η αστυνομία του Scottsdale και το τμήμα δημόσιας ασφάλειας ερευνούν το περιστατικό και την αντίδραση των τριών αστυνομικών, οι οποίοι τέθηκαν σε διοικητική άδεια μετ' αποδοχών εν αναμονή της έρευνας, σύμφωνα με το News12.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση