Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο στέλνουν φιλιά από τον μήνα του μέλιτος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 18:38 Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο στέλνουν φιλιά από τον μήνα του μέλιτος!

Μπαλόνια, λουλούδια και ένα τρυφερό φιλί μοιράστηκαν στα social media η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο οι οποίες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και δέχθηκαν κύματα αγάπης.

Σε έναν εξπρές μήνα του μέλιτος καλωσόρισαν τους διαδικτυακούς τους φίλους η Mariana Varela από την Αργεντινή και η Fabiola Valentín από το Πουέρτο Ρίκο, οι οποίες πριν μερικές εβδομάδες αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Πουέρτο Ρίκο.

Οι δύο καλλονές μετά το ρομαντικό βίντεο που μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram και δέχθηκαν χιλιάδες μηνύματα αγάπης και στήριξης, δημοσίευσαν μία σειρά από φωτογραφίες από το μίνι ταξίδι του μέλιτος που έκαναν σε τουριστικό θέρετρο στο Σαν Χουάν.

Στα ρομαντικά στιγμιότυπα που ανάρτησαν η Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο οι δύο τους δείχνουν να είναι τρελά ερωτευμένες, ενώ σε κάποια απεικονίζονται φωτογραφίες από τον γάμο τους αλλά και το δωμάτιό τους και το κρεββάτι τους το οποίο είναι στρωμμένο με λευκά ροδοπέταλα και μπαλόνια.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση