Survivor: Αυτός ο ηθοποιός ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο – Οι πρώτες δηλώσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:42 Survivor: Αυτός ο ηθοποιός ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο – Οι πρώτες δηλώσεις

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν στο Survivor του ΣΚΑΪ

Δύο εβδομάδες στην τηλεοπτική αρένα μετρά, πλέον, το «Survivor» ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Άμεσα θα δούμε νέους παίκτες να προσγειώνονται στον Άγιο Δομίνικο και να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Όπως αποκαλύφθηκε, στο «Fay’s Time», στο ριάλιτι μπαίνει τις επόμενες μέρες ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο ηθοποιός, που θα ενταχθεί στην κόκκινη ομάδα, μίλησε στην εκπομπή και τον Χρήστο Λυσσέα.

«Είπα το ναι στην πρόταση της Acun Medya γιατί ήταν και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς με στηρίζει σε όλα. Οι γονείς μου το βλέπουν το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια», είπε.

«Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα. Το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο», πρόσθεσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Να σημειωθεί ο ηθοποιός έγινε πολύ γνωστός από τη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», κερδίζοντας το δικό του κοινό. Πλέον, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον στίβο μάχης του «Survivor»!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση