Αντιδήμαρχος προσφέρει το μισθό του για ενίσχυση των παιδικών σταθμών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 22:00 Αντιδήμαρχος προσφέρει το μισθό του για ενίσχυση των παιδικών σταθμών

Είναι από τις ειδήσεις που σπανίζουν αν και ο πρωταγωνιστής της δηλώνει «δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο». Αυτή ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Κύμης Αλιβερίου, Αλέξανδρου Θεοδώρου όταν ρωτήθηκε από τον ΑΝΤ1, για την απόφασή του να αποποιηθεί τον μισθό του, προκειμένου να ενισχύσει τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη: «Σε σχέση με το ζήτημα των παιδικών σταθμών, δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο, προτιμώ να κρίνομαι από το έργο και την προσφορά μου στους συμπολίτες μου. Από κει και πέρα, ο στόχος όλων θα πρέπει να είναι κοινός. Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου, που στήριξε ενεργά τον Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, φέρεται πως, θα είναι υποψήφιος του Κινήματος στην Εύβοια.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση