Έκανε αισθητή την παρουσία του ο Βαγγέλης Τσόγκας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 08:16 Έκανε αισθητή την παρουσία του ο Βαγγέλης Τσόγκας

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρουσία του στενού συνεργάτη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, Φθιωτού Βαγγέλη Τσόγκα στη Λαμία. 

Ο επικοινωνιολόγος από την Ανατολική Φθιώτιδα εκπροσώπησε το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη στην 78η επέτειο της Απελευθέρωσης της Λαμίας και τον εορτασμό του Ευαγγελιστή Λουκά. 

Έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Μπατζελή, ο Βαγγέλης Τσόγκας έκανε, ουσιαστικά, την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως εκπρόσωπος του κόμματος που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε δημοσιεύσει, πιθανόν να υπηρετήσει συμμετέχοντας και στο ψηφοδέλτιό του.

Πρόκειται για μια δυναμική υποψηφιότητα, η οποία όμως θα εκδηλωθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στις μεθεπόμενες εκλογές λόγω  του ενεργού ρόλου που έχει ήδη αναλάβει στην κεντρική προεκλογική καμπάνια του κόμματος.

Επίσης ο Βαγγέλης Τσόγκας συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Γιάννη Σταύρου, τον υπεύθυνο επικοινωνίας στην Φθιώτιδα Μάνο Γέμελο και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Λαμίας, Γεώργιο Τσαλαφούτη και Θοδωρή  Τσακατάρα, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Λαμίας.

Εκεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ συνάντησαν το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Βαγγέλη Οικονόμου με μέλη του σωματείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση