Καμένα Βούρλα: Προεκλογική εκστρατεία στις παραλίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 10:00 Καμένα Βούρλα: Προεκλογική εκστρατεία στις παραλίες

Μην απορήσετε αν κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας σε κάποια παραλία του Δήμου Καμένων Βούρλων βρεθείτε απέναντι σε κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο που άρχισε την "παραθαλάσσια" προεκλογική του εκστρατεία.

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι πρόκειται να περάσουν οι διεκδικητές του Δήμου Καμένων Βούρλων, αφού οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη τους αναγκάζουν να ανεβάσουν "στροφές" και να κάνουν συχνές επισκέψεις στις πολλές παραλιακές κοινότητες προκειμένου να συναντήσουν τους ψηφοφόρους τους... ακόμα και στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες από την λουτρόπολη, τρεις είναι μέχρι τώρα οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου:

Υποψήφιος για μία ακόμα θητεία θα είναι ο Γιάννης Συκιώτης που εκλέγεται Δήμαρχος αδιαλείπτως από το 2014.

Δυναμική εμφανίζει η υποψηφιότητα του Γιάννη Πλατανιά ο οποίος κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές με δικό του αυτοδιοικητικό σχήμα, μετά από προετοιμασία και σχεδιασμό που διήρκεσε αρκετό χρόνο.

Τέλος, την Παρασκευή (7/7) ο τρίτος διεκδικητής του Δήμου, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Κυρμανίδης, θα κάνει την πρώτη ιδρυτική εκδήλωση της νέας παράταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση