Οι προϊστάμενοι των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 11:13 Οι προϊστάμενοι των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.)

Μέχρι την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 (ώρα 15:00’) πιάνουν δουλειά οι Προϊστάμενοι των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, μετά τη σχετική πρόσκληση στους εγγεγραμμένους του κυρωμένου τελικού πίνακα.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Επιλογής, τοποθετούνται στις αντίστοιχες θέσεις οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:

1. Σκόνδρα Ασήμω, κλάδου ΠΕ 70, με Α.Μ.: 554600, της Δ.Π.Ε. Βοιωτίας, Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Βοιωτίας, με έδρα τη Λειβαδιά.

2. Γκάρτζιος Γεώργιος, κλάδου ΠΕ 70, με Α.Μ.: 556721, της Δ.Π.Ε. Εύβοιας, Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Εύβοιας, με έδρα τη Χαλκίδα.

3. Ρόγκα Ευαγγελία, κλάδου ΠΕ 70, με Α.Μ.: 588273, της Δ.Π.Ε. Κυκλάδων, Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Ευρυτανίας, με έδρα το Καρπενήσι.

4. Μπαρμπάτσης Ιωάννης, κλάδου ΠΕ 70, με Α.Μ.: 568010, της Δ.Π.Ε. Βοιωτίας, Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας, με έδρα τη Λαμία.

5. Γεροσίδερη Ιωάννα, κλάδου ΠΕ 70, με Α.Μ.: 564474, του ΚΕΔΔΥ Φωκίδας, Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Φωκίδας, με έδρα την Άμφισσα.

Η διάρκεια της θητείας τους είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com