Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου η υποβολή πρότασης για το CLLD/LEADER Παρνασσού-Οίτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:00 Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου η υποβολή πρότασης για το CLLD/LEADER Παρνασσού-Οίτης

Ποιους αφορά - τι χρηματοδοτεί…

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων, στο Π.Σ.Κ.Ε. : www.ependyseis.gr, για όλα τα Υπομέτρα & τις Δράσεις του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, για Ιδιωτικού Χαρακτήρα παρεμβάσεις.

Η ηλεκτρονική Υποβολή είναι έως τις 30-09-2020 και ώρα 15:00, ενώ η κατάθεση φυσικού φακέλου γίνεται στην Δ/νση της εταιρίας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ (Ο.Α.Σ.Ε.Α.Α.Ε.)» ως Ομάδα Τοπικής Δράσης CLLD/LEADER περιοχής Παρνασσού-Οίτης, Mιαούλη 8 Λαμία.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΟΤΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ (Ο.Α.Σ.Ε. Α.Α.Ε.)» στην παραπάνω διεύθυνση, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08:00 έως 15:00) καθώς και στην ιστοσελίδα της ΟΤΔ.

Για να δείτε τι χρηματοδοτεί το CLLD/LEADER Παρνασσού-Οίτης πατήστε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com