Γέννησε πέντε γατάκια στο διάζωμα της εθνικής - Πώς έγινε η διάσωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 07:54 Γέννησε πέντε γατάκια στο διάζωμα της εθνικής - Πώς έγινε η διάσωση

Σε καλά χέρια η γάτα με τα μικρά της, που γεννήθηκαν στην Εθνική οδό.

Γέννησε στο σιάζωμα της ΠΑΘΕ στο ύψος του Μώλου πέντε υγιέστατα μωρά! Ζούσε σε δυο αντικριστά  πάρκινγκ που διαθέτουν τουαλέτες της ΠΑΘΕ γύρω στον 1,5 χρόνο. Είναι η ΠΑΘΕΝΙΑ.

Η γάτα των επικίνδυνων αποστολών! Αυτοεκπαιδευμένη για να διασχίζει διαρκώς την Εθνική οδό για να πάει στο απέναντι πάρκινγκ. Μέχρι που στις 25 Μαρτίου γέννησε στο διάζωμα!!!

Η Ξένια Μπίστα ήταν η φίλη της, η οποία την τάιζε καθημερινά και όπως με διαβεβαίωσε ζούσε (επιζούσε εκ θαύματος) μόνιμα στο σημείο αυτό!

Εγώ ειδοποιήθηκα από διερχόμενο οδηγό και φίλο από Αθήνα πριν λίγο καιρό αλλά όταν την αναζήτησα, έκανε φαίνεται βόλτα στο απέναντι "γατοδρόμιο" αφού καθημερινά διέσχιζε ανενόχλητα τα δυο ρεύματα  της ΠΑΘΕ, οπότε δυο φορές  που την έψαξα δεν τη βρήκα.

Την Παρασκευή 08 Απριλίου μόλις έμαθα ότι έχει γεννήσει, μετέβη στο σημείο και  με μια οργανωμένη προσπάθεια του καλού μου φίλου και ενεργού φιλόζωου Θύμιου Αποστόλου και με τη βοήθεια  της Ξένια Μπίστα τα καταφέραμε. Η Παθένια πλέον γουργουρίζει και φροντίζει τα μωρά της στο σπίτι μου! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Β' ΤΜΉΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΌΜΩΝ!! Δέχομαι προτάσεις για υιοθεσία των μωρών μας όταν απογαλακτιστούν!

Και εννοείται και για την υπέροχη μαμά αναζητούμε σπιτάκι! Είναι η πιο έξυπνη  γάτα που έχω συναντήσει!

Γίνεται έκκληση σε όποιον αναγνωρίζει τη γάτα να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί είναι βέβαιο ότι ζούσε σε σπίτι πριν.

Επίσης οι υπεύθυνοι των αυτοκινητοδρόμων όπως και οι διερχόμενοι οδηγοί όταν βρίσκουν ανάλογες περιπτώσεις ζώων παρακαλούνται  να ενημερώνουν τον αρμόδιο δήμο και τα φιλοζωικά σωματεία  της περιοχής. Είναι αδιανόητο να ζει ένα πλάσμα σε τέτοιες συνθήκες και για τόσο χρονικό διάστημα!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ...

Με αγάπη για όλα τα αδύναμα πλάσματα,
Χρυσάνθη Καραγιάννη

Προσαρμοσμένη αναζήτηση