ΚΥ Καμ. Βούρλων: Σε λειτουργία το Κέντρο Φυσικοθεραπείας, ενώ ξεκινά το Ορθοπεδικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 15:27 ΚΥ Καμ. Βούρλων: Σε λειτουργία το Κέντρο Φυσικοθεραπείας, ενώ ξεκινά το Ορθοπεδικό

Επιθεώρηση Σερέτη - Κολοκυθά - Συκιώτη - Σωσώνη…

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ιωάννης Συκιώτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων Ιωάννης Σωσώνης.

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε στο πλαίσιο των δύο πρώτων χρόνων λειτουργίας του Κέντρου, ενώ ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του και ειδικότερα στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας που λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες με την αρωγή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο Διευθυντής, του ΚΥ Δημήτρης Δημητρέλος ανέλαβε την ξενάγηση, ενώ στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε την επανέναρξη του Ορθοπεδικού Ιατρείου, με την επίσκεψη Ορθοπεδικού μία φορά την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας στέλνει ήδη στο ΚΥ Καμένων Βούρλων Ογκολόγο, Γυναικολόγο και σύντομα αναμένεται και Ψυχίατρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση