Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ: Έχουμε δικαίωμα και στην Απασχόληση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 15:25 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ: Έχουμε δικαίωμα και στην Απασχόληση

Το «Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς» για το Σύλλογό μας είναι κανόνας χωρίς εξαιρέσεις.

Χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου, ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Εργαστήριο Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής» του Συλλόγου μας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Ροδίτσα Λαμίας, στο χώρο που λειτουργούσε προ της πανδημίας ο λαχανόκηπος.

Τα Α. με Α. με την υποστήριξη των επαγγελματιών - εργαζόμενων του Συλλόγου μας, θα συμμετέχουν στη παραγωγή των γευμάτων που θα τροφοδοτούν τις δομές μας, Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και τις 4 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Με τη νέα αυτή δομή μας, αλλά και την επανέναρξη από το Σεπτέμβριο της λειτουργίας του «Λαχανόκηπου» καλύπτουμε πλέον και την Υποστηριζόμενη Απασχόληση.

Οι δομές μας «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας», οι 4 «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης», το «Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής» και ο «Λαχανόκηπος» καλύπτουν πλέον όλες τις ανάγκες των Α. με Α., στη βάση της δικαιωματικής προσέγγισης της Αναπηρίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση