Τρία άτομα για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 08:04 Τρία άτομα για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Δομοκού

Την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού προσωπικού τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις δομές «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (Κ.Δ.Α.Π.), που λειτουργούν από τη (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ.), ανακοίνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Δομοκού.

Συγκεκριμένα για τη στελέχωση της δομής 1ο ΚΔΑΠ, με έδρα το Δομοκό, μία (1) θέση ΠΕ/ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

Για τη στελέχωση της δομής 2ο ΚΔΑΠ, με έδρα την Ομβριακή, μία (1) θέση ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΥ.

Για τη στελέχωση της δομής 3ο ΚΔΑΠ, με έδρα το Νέο Μοναστήρι μία (1) θέση ΠΕ/ΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Η διάρκεια των συμβάσεων είναι από την υπογραφή της και έως 31/08/2023 με δυνατότητα ανανέωσης - παράτασης με τη συνέχιση του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία, αποκλειστικά εντός της δοθείσης προθεσμίας των δέκα ημερών, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ, Πλατεία Μουσών 1, 35010, Δομοκός, υπόψη κας Ζησοπούλου Ευαγγελίας (τηλ. 2232350221).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες.

Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση