Στους δρόμους όλα τα μηχανήματα του Δήμου Χαλκιδέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 10:21 Στους δρόμους όλα τα μηχανήματα του Δήμου Χαλκιδέων

Διακοπές ρεύματος και νερού σε ορισμένες περιοχές. Χορήγηση γραπτής βεβαίωσης αδυναμίας μετακίνησης εργαζομένων…

Ενημερωτικό σχετικά με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στην περιοχή, εξέδωσε ο Δήμος Χαλκιδέων.

Ειδικότερα, παρατηρείται έντονη χιονόπτωση σε ημιορεινές περιοχές (Φύλλα, Αφράτι, Ανθηδόνα) και ομαλή χιονόπτωση στον υπόλοιπο Δήμο. 35 μηχανήματα του Δήμου Χαλκιδέων επιχειρούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, προκειμένου να μην μείνει κανένας δρόμος κλειστός, έτοιμα να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Όσον αφορά στην υδροδότηση στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνος, στην Κάνηθο και στο Οντάθι, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται ήδη στην περιοχή των Ούγγρων για την αποκατάσταση της βλάβης σε κολώνα της ΔΕΗ, η οποία προκαλεί και την διακοπή νερού στις παραπάνω περιοχές.

Επίσης για τους εργαζόμενους δημότες/ κατοίκους του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μεταβούν στην εργασία τους,  λόγω των συνεπειών της χιονόπτωσης, μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για χορήγηση βεβαίωσης αδυναμίας μετακίνησης στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση