Μπαράζ καταλήψεων στα Λύκεια της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 09:10 Μπαράζ καταλήψεων στα Λύκεια της Φθιώτιδας

Ενόψει της μεγάλης φοιτητικής κινητοποίησης…

Στο κλίμα της απεργίας που έχουν κηρύξει τα Εργατικά Κέντρα όλης της χώρας και η ΑΔΕΔΥ, κινείται και η μαθητική κοινότητα.

Στη Λαμία, σχεδόν όλα τα Λύκεια έχουν πραγματοποιήσει κατάληψη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μαθητές να συμμετάσχουν στη μεγάλη συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που είχαμε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας, υπό κατάληψη τελούν 1ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο Λύκειο, ενώ το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νέου Μοναστηρίου, συνεχίζει και σήμερα την κατάληψη που ξεκίνησε την Τρίτη (7/3).

Αν και υπάρχει η υποχρεωτική τηλεκπαίδευση, εντούτοις η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη.

Διαβάστε το κάλεσμα των Φοιτητικών Συλλόγων Λαμίας ΕΔΩ.

Το κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας ΕΔΩ.

Απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι Δικηγόροι Λαμίας. Δείτε ΕΔΩ.

Τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συμμετέχουν στην απεργία ΕΔΩ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση