Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας πρόσφερε ένα καινούριο σκάφος στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 21:00 Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας πρόσφερε ένα καινούριο σκάφος στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Ένα σύγχρονο σκάφος που θα βοηθήσει στην επιχειρησιακή ικανότητα των υπηρεσιών του ΛιμεναρχείοΥ Στυλίδα, πρόσφερε το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας.

Το σκάφος παρέδωσε στο Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοίαρχο Λ.Σ. Ευθύμιο Βέτσικα, και στον Υπολιμενάρχη Υποπλοίαρχο Λ.Σ Μπίχα Βασίλειο, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ευάγγελος Μπλούνας.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Λιμενάρχη Στυλίδας:

«1. Με την παρούσα δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες, τόσο εμού προσωπικά, όσο και των στελεχών που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Στυλίδας, αναφορικά με τη δωρεά ενός (01) σκάφους από ενισχυόμενο πλαστικό, χρώματος γκρι, τύπου IOLAOS 410 JHONPOL.

2. Για ακόμα μια φορά η Υπηρεσία σας στάθηκε δίπλα μας με αμέριστη συμπαράσταση, επαγγελματική αρτιότητα και φυσικά από μέρους μας αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση μας να σας εκφράσουν δημόσια την ευγνωμοσύνη μας αφού αποτελείται έμπρακτα τον στυλοβάτη του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

3.  Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά και σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνεισφορά σας αυτή θα συμβάλει σημαντικά στην επιχειρησιακή δράση της Υπηρεσίας μας, αφού πράξεις τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στο έργο και την καταξίωση του Λιμεναρχείου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση