Η δολοφονία Καραϊβάζ, ο «Ρουβίκωνας», ο Φουρθιώτης και το ΑΤ Αμφίκλειας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 07:50 Η δολοφονία Καραϊβάζ, ο «Ρουβίκωνας», ο Φουρθιώτης και το ΑΤ Αμφίκλειας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση Σαρακιώτη στην Κυβέρνηση για θέματα ασφάλειας και όχι μόνο…

Στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN «Τώρα μαζί» με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης.

Η συζήτηση ξεκίνησε με θέματα ασφάλειας πολιτών και τη δήλωση Θεοδωρικάκου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρό ή νεκρούς, κάτι που έδωσε την αφορμή στο Βουλευτή Φθιώτιδας να αντεπιτεθεί και να μιλήσει «για την κανονικότητα», αναφέροντας την υπόσχεση Μητσοτάκη για εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ πριν από δύο χρόνια, την υπόσχεση για την εξάλειψη αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 του «Ρουβίκωνα», αλλά και για την προστασία του Φουρθιώτη με 14 αστυνομικούς, τη στιγμή που τόσους δεν έχει το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας!

Δείτε το βίντεο όπου αναφέρονται κι άλλα θέματα της επικαιρότητας ενόψει εκλογών:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση