Δήμος Δομοκού: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των πληγέντων κτιρίων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 18:28 Δήμος Δομοκού: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των πληγέντων κτιρίων

Τι πρέπει να κάνουν οι δημότες που δεν έχουν υποδείξει ακόμη τη ζημιά που έχουν πάθει…

Τα κλιμάκια των μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) βρέθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο Δήμο Δομοκού και ολοκλήρωσαν τους ελέγχους και τις αυτοψίες σε πληγέντα κτήρια στην περιοχή από το καιρικό φαινόμενο “DANIEL”.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν αφορούν στον εντοπισμό επικίνδυνων κτηρίων, την έκταση και την εκτίμηση βλαβών σε κτήρια που έχουν πληγεί και στην οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής, έτσι ώστε να χορηγηθεί στεγαστική συνδρομή για την αποκατάσταση της διαπιστωθείσας βλάβης.

Όσοι από τους ιδιοκτήτες των πληγέντων κτηρίων δεν έχουν υποδείξει τη ζημία που έχουν υποστεί στο κλιμάκιο της Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ. που επισκέφθηκε την περιοχή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο Δομοκού στο τηλέφωνο 2232350221 (Ε. Ζησοπούλου)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση