Βασιλική Λάζου: «Οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη θα αποδοθούν»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 20:43 Βασιλική Λάζου: «Οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη θα αποδοθούν»

Της υποψήφιας Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασιλικής Λάζου.

Το 1ο διήμερο Φεστιβάλ που διοργάνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Φυσικού, του Μαθηματικού και της Φυσικοθεραπείας σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της Λαμίας και έχει θέμα: «Δεν ξεχνάμε – Όχι άλλα “Τέμπη” – Οι ζωές μας έχουν αξία | Δεν είναι κόστος» ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία. Μια πρωτοβουλία της νεολαίας της πόλης μας που μπήκε μπροστά διοργανώνοντας πρωτοφανή, για τη συμμετοχή αλλά και τον παλμό, συλλαλητήρια.

Δύο μήνες μετά από εκείνη τη μοιραία νύχτα του Φλεβάρη, που σκόρπισε το θάνατο σε 57 νέους ανθρώπους, έχουμε πια στα χέρια μας και το πόρισμα της Επιτροπής που διόρισε ο κ. Μητσοτάκης. Ακόμα κι αυτό ξεσκεπάζει τα ψέματά του και είναι χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χαστούκι για τις τεράστιες παραλείψεις, χαστούκι για την προσπάθεια αποποίησης ευθυνών, χαστούκι για την άθλια επικοινωνιακή διαχείριση. Είναι προσωπικό χαστούκι για τον κ. Μητσοτάκη που πήγε να τα φορτώσει όλα σε διαχρονικές παθογένειες. Χαστούκι για τον κ. Γεραπετρίτη που επιχείρησε ασύστολα να παραποιήσει την αλήθεια. Χαστούκι και για τον κ. Καραμανλή που φέρει το βάρος της εγκατάλειψης του ΟΣΕ και των επιβατών στην τύχη τους.

Χαστούκι για την κυβέρνηση και τις μεθοδεύσεις της στη διερεύνηση του δυστυχήματος που ήχησε δυνατά και στη συνάντηση  με την «τρόικα» που ανέλαβε να ανατάξει τον ελληνικό σιδηρόδρομο και έστειλε στον «κάλαθο των αχρήστων» το πόρισμα της «Επιτροπής Γεραπετρίτη», ζητώντας ανεξάρτητη διερεύνηση.

Η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι σαφής και κατηγορηματική: Η αυριανή προοδευτική κυβέρνηση επιλέγει την ανάταξη και την αλήθεια. Οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη θα αποδοθούν.

 

 

 

facebook: ΒασιλικήΛάζου/VasilikiLazou

 

Instagram: vasiliki_lazou123

Twitter: @vlazou12

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 6977552725

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση