Στην Αρκαδία ο Μητσοτάκης: Να εκλέξουμε τον Πτωχό με μεγάλη διαφορά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 21:09 Στην Αρκαδία ο Μητσοτάκης: Να εκλέξουμε τον Πτωχό με μεγάλη διαφορά

Στην Αρκαδία βρέθηκε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Πτωχού στην Τρίπολη

«Πρέπει να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε και να εκλέξουμε τον Πτωχό περιφερειάρχη» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει του β' γύρου των Περιφερειακών εκλογών.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης που επισκέφθηκε απόψε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Τρίπολη, ο Πτωχός διέψευσε αυτούς που πίστευαν ότι πρέπει να είναι απαραίητη προϋπόθεση να είναι κάπιοιος γνωστός για να εκλεγεί.

«Θα είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Να κάνουμε αυτή την προσπάθεια να τον εκλέξουμε και μεγάλη διαφορά» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός και τόνισε: «πιστεύουμε ότι οι επόμενοι περιφερειάρχες πρέπει να συμμερίζονται το ίδιο όραμα με την κυβέρνηση ως προς την αναπτυξιακή πορεία της περιφέρειάς τους. Θα διαχειριστούν ευρωπαικούς πόρους που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε σε διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικξητικών εκλογών. Οι πολίτες έδειξαν ότι εμπιστεύονται τη ΝΔ και τις επιλογές που έκανε. Θέλω να κερδίσουμε το μέγιστο αριθμό των περιφερειών την Κυριακή που έρχεται. Μια περιφέρεια που σίγουρα θα κερδίσουμε θα είναι η Πελοπόννησος».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη

23-10-12_0040__DPC4901
23-10-12_0013__DPC4646
23-10-12_0035__DPD5285
23-10-12_0015__DPD5022

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση