Απίστευτο βίντεο: Οδηγός πλέκει ενώ είναι σταματημένη στο φανάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 09:21 Απίστευτο βίντεο: Οδηγός πλέκει ενώ είναι σταματημένη στο φανάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει αφήσει το τιμόνι ενώ είναι σταματημένη στο φανάρι και πλέκει κανονικά. 

Απίστευτα είναι τα περιστατικά με οδηγούς να μην προσέχουν καθόλου, όπως αυτό επί της Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, με το ένα παιδί να κάθεται στο πίσω ανοιχτό παράθυρο και το δεύτερο να παραμένει όρθιο με το κεφάλι έξω από την ηλιοροφή, την ώρα μάλιστα που το όχημα κινείται.

Ωστόσο, στην εκπομπή του Mega «Live News» προβλήθηκε άλλο ένα βίντεο με μια οδηγό να πλέκει στα φανάρια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει αφήσει το τιμόνι ενώ είναι σταματημένη στο φανάρι και πλέκει κανονικά.

«Είχε φανάρι και έπλεκε η κυρία. Πρώτη φορά το είδα και μου φάνηκε περίεργο. Πρέπει να έπλεκε στα τυφλά. Με το που άναψε φανάρι έφυγε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, η οδηγός πλέκει όταν το αυτοκίνητό της είναι ακινητοποιημένο στο φανάρι. Με το που ανάβει το πράσινο παρατάει το βελονάκι στη θέση του συνοδηγού και συνεχίζει, με τα χέρια στο τιμόνι. Όπως πρέπει. Χωρίς να παρανομεί σε κανένα σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση